Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin arama şeşna allıkınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan etkili mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen ciğereriye kolay girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez tasarruf alanından kâr edinmek amacı ile yapılan, en fazla 100 isim kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta insan adetsına rabıtalı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda hazır yangın kapıları ile müstacel yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı çağ doğrulama yangın bapları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara birebir olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Dolgular ile kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda hafif açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapları son ayar önemlidir. Yangını yoklama şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz midein sevgi pili gibidir! Bu blog makaslamaksında kapı fiyatlarını ve sizin derunin en iyisini nite seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında gönül ve orospu kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca mualla ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış doğrultuüne dürüst ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Çıkış mesafelerinin bapdan allıkındığı çatı tasarruf sınıflarında, bir koridor ciğerindeki 2 yangın merdiveni arasındaki yangın kapısı aralık, evetğmurlama sistemi olmayan örgülarda koridor uzunluğunun yarısından ve evetğmurlama sistemi olan dokumalarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az olamaz.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page