Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en amelî paha politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz rafine malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı muhtevain sac kalınlığı 1.0 mm yahut daha yufka kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı öteki ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara tedarik etmek mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Olası bir felaketle mukabillaşıldığında bünyeda mevcut insanların hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi bâtınin rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Tamlanan bu hin dilimleri bir kapının yangına ne kadar müddet dayanacağını söylem etmektedir. Lakin bu mevzuda titiz cereyan etmek gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 zaman de dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın çıkış kapıları, yangın emniyetliği açısından ciddi bir unsurdur ve yangın esnasında insanoğluın hızlı ve emniyetli bir şekilde binadan tahliye edilmesine yardımcı olurlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bina dışına yapılan yangın merdiveni çıkış esnasında düşme, kayma üzere negatif durumlar evetşanmaması namına korkuluklu olacak şekilde tasarlanmalıdır. Merdiven çıkış noktasında belde düz kapı kesinlikle kolaylıkla açılabilmelidir.

İnsanların koyu olarak bulunmuş olduğu binalarda ehliyetli sayıda ivedili çıkış bapsı bulunmalıdır. Bir davranışisabetli ivedili bir durumda çaldatmaışanların veya Yangın Kapısı Fiyatları binada bulunan özge personelin basitçe çıkışını sağlayan asgari iki ivedili çıkış kapısı bulunmalıdır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın huzurıesna firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda Yangın Kapısı yangının yayılmasını da önler.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat başka kapı imalatları kadar değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde Yangın Kapısı Fiyatları sipariş verebilirsiniz.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 zümre bir kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması kritik taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Report this wiki page